Lasten kasvomaski kumilenkeillä, polyester

10,00 

Puuvilla / antibakteerinen polyesteri.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Maskien ulompi kangas on puuvillaa ja vuori antibakteerista polyesteria. Maskien läpihengittävyys on hyvä. Maskin keskellä ei ole poikkisaumaa, sillä VTT:n testien mukaan sauma alentaa maskin tehoa.

Maskit kestävät 90 asteen toistuvan pesun tai vähintään 5 minuutin keittämisen kattilassa, väljässä vedessä.

Maskit eivät sovellu alle 3-vuotiaille ja 3-12 -vuotiaillekin vain valvotusti. On varmistettava, että lapsi pystyy hengittämään maskin läpi.

Valitse haluamasi kuosi alasvetovalikosta, Osaa kuoseista on rajoitettu erä – kankaan loppuessa samaa kuosia ei välttämättä tule enää lisää – joten jos löydät mieleisesi niin kannattaa olla nopea!

Huomaa

Tuotteemme ovat suu- nenäsuojia jotka estävät pisaroiden leviämisen, mutta eivät suojaa käyttäjäänsä ulkoisilta tekijöiltä, eivätkä ne ole henkilönsuojaimia. Ennen maskin pukemista pese kädet samoin kun olet poistanut käytetyn maskin.

VTT suosittelee, että maski vaihdetaan puhtaaseen puolen tunnin tai vähintään tunnin välein. Muistathan pestä maskin jokaisen käytön jälkeen. Laita käytetty maski suoraan pesuun tai sulje muovipussiin odottamaan pesua. Maskia ei saa välillä laskea alas ja nostaa takaisin ylös, sillä kosketeltu maski ei ole enää puhdas. Hengityksestä kostunut maski on vaihdettava kuivaan, puhtaaseen maskiin.

Paras keino suojautua viruksia vastaan on kuitenkin pysyä kotona, pitää ainakin 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä kädet vedellä ja saippualla tai puhdistaa ne alkoholipitoisella käsihuuhteella.

Toimitus

Yksi maski kirjepostina 1,60€, 2-9 maskia 3,20€, tätä suuremmat erät postipakettina 5,00€. Toimituskulut lasketaan automaattisesti ostoskorisivulla.

Paino 0.05 kg