Kasvomaski kumilenkeillä, Coolmax

12,00 

Muotoon ommeltu kasvomaski kumilenkeillä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Muotoon ommeltu kasvomaski kumilenkeillä. Maskien ulompi kangas on puuvillaa ja vuori antibakteerisesta Coolmaxista, jonka kuidussa on hopeaioneita. Coolmax siirtää kosteuden ihon pinnalta pitäen ihon kuivana. Maskien läpihengittävyys on hyvä.

Maskit kestävät 90 asteen toistuvan pesun tai vähintään 5 minuutin keittämisen kattilassa, väljässä vedessä.

Huomaa

Tuotteemme ovat suu- nenäsuojia jotka estävät pisaroiden leviämisen, mutta eivät suojaa käyttäjäänsä ulkoisilta tekijöiltä, eivätkä ne ole henkilönsuojaimia. Ennen maskin pukemista pese kädet samoin kun olet poistanut käytetyn maskin.

VTT suosittelee, että maski vaihdetaan puhtaaseen puolen tunnin tai vähintään tunnin välein. Muistathan pestä maskin jokaisen käytön jälkeen. Laita käytetty maski suoraan pesuun tai sulje muovipussiin odottamaan pesua. Maskia ei saa välillä laskea alas ja nostaa takaisin ylös, sillä kosketeltu maski ei ole enää puhdas. Hengityksestä kostunut maski on vaihdettava kuivaan, puhtaaseen maskiin.

Paras keino suojautua viruksia vastaan on kuitenkin pysyä kotona, pitää ainakin 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä kädet vedellä ja saippualla tai puhdistaa ne alkoholipitoisella käsihuuhteella.

Toimitus

Yksi maski kirjepostina 1,60€, 2-9 maskia 3,20€, tätä suuremmat erät postipakettina 5,00€. Toimituskulut lasketaan automaattisesti ostoskorisivulla.

Paino 0.05 kg